270

Ковбаса єврейська, ням ням

Євреї знають толк в їжі 🙂 Колись у Львові попробував кошерне вино – смакота! І ось вже десь місяць придивлявся до єврейської ковбаси в місцевому супермаркеті. На днях таки наважився купити. Так що читайте огляд ковбаси 😀

Знову ж не пожалію цього слова – смакота! Ковбаса сирокопчена і доволі дорога (десь на 30% дорожча за звичайну), але я не пожалів за цей вибір. Ковбаса єврейська, бо в ній немає свинини. Склад 100% яловичина і мінімум жиру, принаймні в порівнянні зі звичайною сирокопченою ковбасою. На смак дуже відрізняється від свинячої ковбаси, має менш виражений аромат і приємніший присмак. А так вона виглядає на бутерброді:

Ковбаса єврейська

Признайтесь, ви подумали: “Я б з’їв”! 🙂

Ну і відео про єврейську ковбасу від відомої телепрограми “Знак якості”, де детально розказано і показано, що воно таке, як робиться і з чим їсти.

Читайте також: